Col·labora

La col·laboració per poder dur a terme la Pedals de la Marató està oberta a tothom que tingui ganes d’implicar-se en la finalitat de la Fundació Marató de TV3.
Aquesta col·laboració es pot traduir de diferents maneres, des de formar part d’un voluntariat perquè es pugui dur a terme l’esdeveniment (punts d’avituallament, inscripcions, etc.) fins a facilitar productes pels participants (fruita, refresc, menjar, etc.)

Si estàs interessat en col·laborar posat en contacte amb l’organització: info@pedalsdelamarato.cat

Col·laboradors:

Sant Quirze Safaja, és el poble situat més al sud del Moianès. El terme municipal fa poc més de 25 km2, que s’estenen enmig d’una zona muntanyosa envoltada de boscos de pi, roures, alzines i vegetació de ribera. Travessen el terme diversos torrents i rierols i també el riu Tenes. Al sud-est trobem els Cingles de Bertí que van patir un desastrós incendi forestal l’any 1994.
És un poble tranquil, sec i fresc, on encara es pot gaudir de la típica gastronomia dels pobles de mitja muntanya

Els quatre elements de la natura s’uneixen a Sant Quirze Safaja per crear un espectacular paisatge: l’aigua que esculpeix formes capricioses a les roques; la terra que dóna vida a una vegetació salvatge; l’aire fresc que tallà l’alè; i el foc, que va donar calor als nostres avantpassats.

SQS, el poble que vols viure!

Fredvic som una empresa instal·ladora de Barcelona especialista en sistemes de refrigeració i climatització industrial

Una plantilla interna formada pels millors professionals de cada sector ens permet oferir una enginyeria pròpia i absolutament personalitzada. Els diferents departaments que integra el nostre actiu humà (enginyeria, muntatge, SAT) garanteixen la màxima qualitat tant en el disseny com en el muntatge i el manteniment d’aquests sistemes, sempre maximitzant l’eficiència energètica i utilitzant les últimes tecnologies.

Ens avalen més de 40 ANYS D’EXPERIÈNCIA EL SECTOR. Aquest coneixement acumulat al llarg de les dècades és el que ens permet avui plantejar projectes d’àmbit internacional amb total garantia i el que fa que empreses de tot el món confiïn en nosaltres. Tenim presencia a més de 20 països.

A Fredvic ANALITZEM, VALOREM I PORTEM A TERME LA MILLOR SOLUCIÓ per al seu projecte. Poc importa com sigui d’ambiciós: disposem de l’estructura i la capacitat necessàries per executar-lo. Així mateix, donem una gran importància a la coordinació durant la realització de l’obra amb la finalitat de garantir la màxima eficiència i el compliment del calendari establert.

Però el nostre servei no es limita a la consecució l’obra, perquè a Fredvic ENS COMPROMETEM AMB EL CLIENT: proposem auditories anuals i posem a la seva disposició un gestor personalitzat que tindrà un coneixement únic de l’empresa. Tot això ens permet prioritzar un manteniment preventiu.

En cas d’incidència oferim UN SERVEI DE COBERTURA TÈCNICA ràpid, eficaç i disponible les 24h del dia i els 365 dies de l’any. Gràcies al monitoratge, identifiquem les incidències en temps real i donem una solució ràpida i eficient. La nostra flota de més de 50 vehicles està equipada per a que els tècnics puguin oferir una resposta autònoma.

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar dels ciutadans del seu àmbit territorial: la província de Barcelona, 311 municipis en xarxa. Això representa el 24 % del total de la superfície de Catalunya i el 74,4 % del total de la població catalana (més de cinc milions i mig de persones). Actua directament prestant serveis i, sobretot, en cooperació amb els ajuntaments.

 

S4NS migrem el teu negoci al núvol de Microsoft. Som especialistes en Microsoft Teams, Share Point, Exchange, Power Automate, Power Apps, seguretat i compliment.

Més informació: http://s4ns.com

 

Precuinats Safaja, S.L. neix l’any 1991 amb el propòsit de donar a conèixer a les botigues tradicionals,  xarcuteries,  mercats… que confien en nosaltres i als qui agraïm la fidelitat.

Som una empresa familiar amb més de 35 anys d’experiència en restauració i elaborem de forma artesana plats precuinats, postres i altres productes.

A Safaja t’oferim experiència, qualitat i sabor en tots els nostres plats.

Podeu visitar la seva web i obtenir més informació https://safaja.com/

El restaurant Fonda Safaja es troba ubicat al centre de Sant Quirze Safaja, al peu de la ruta de la Matagalls-Montserrat. Aquest restaurant ofereix una cuina de mercat que s’especialitza en plats tradicionals elaborats amb productes frescos i de temporada.

A la seva carta es poden veure alguns plats com els cigronets de La Fonda (cigrons amb cansalada) i el conill amb llenegues. Encara que també tenen altres plats destacats com les croquetes casolanes i els canelons.

Podeu visitar la seva web i obtenir més informació https://www.fondasafaja.com/

Des del primer dia a Casa Mas elaboren plats preparats frescos, sense pasteuritzar i amb ingredients de primera qualitat, perquè puguis gaudir dels gustos de sempre a taula.


Al 1993 Casa Mas va néixer a Castellterçol i va ser fundada per Sebastià Mas; en els seus inicis va dedicar-se a la comercialització de productes càrnics.


Durant els següents anys, Casa Mas comença a elaborar menjars precuinats; l’acceptació és tant gran que amplia l’elaboració dels seus productes i també la seva comercialització a tot el territori espanyol.

 
Avui, Casa Mas és una empresa referent en els menjars precuinats de qualitat, tal i com ho certifica la Normativa de Qualitat i Seguretat Alimentària IFS Food.


Per conèixer més sobre la seva història, els seus productes, la seva qualitat, la newsletter o com trobar-los, visita la seva web https://www.casamas.com/ca/ o també pots trucar-los al telèfon 938668274.

Club Excursionista de Gràcia és una entitat dedicada a l’excursionisme fundada a Gràcia (Barcelona) el dia 13 de gener de 1922 per Josep Buch i Parera, Jaume Martorell i Agustí Sobrevia.

L’objectiu de la seva creació i que ha dia d’avui continua mantenint viu, és la de promocionar i difondre l’excursionisme científic. Prova d’això ho trobem en les moltes iniciatives que ha tingut al llarg de la seva història, com la fundació de l’Arxiu de Gràcia, el Càmping Club de Gràcia, la Secció de Muntanya, Grup de Cantaires Muntanyencs, proposar la Creació de la Federació Catalana de Muntanyisme, promoure la Comissió Excursionista del Congrés de Cultura Catalana, entre d’altres.

Podeu visitar la seva web i obtenir més informació https://cegracia.cat/

El Centre d’Excursionista de Castellterçol és una entitat esportiva sense ànim de lucre i que té com a finalitat organitzar esdeveniments esportius per donar a conèixer el municipi i els seus indrets. Col·labora activament amb l’Ajuntament de Castellterçol per donar forma a les múltiples activitats que es fan al municipi i en dates assenyalades, com la seva Festa Major.

Format per persones amb empenta, il·lusionada i amb dedicació, i que treuen de cada esdeveniment un somriure i gratitud dels participants i convilatants.

CAL FRUITÓS

Família i casa de pagès de Caldes de Montbui, dedicats des de fa quatre generacions a la venda al detall de fruita, verdura i productes alimentaris. Abans de 1940 ja produíem i compràvem verdures a altres pagesos per vendre-les al Mercat Maignon de Badalona.

Després de quatre generacions al capdavant del negoci i quaranta punts de venda a Catalunya, continuen amb els seus principis: perseverança, salut, confiança i portar a terme petits canvis cap a un món sense residus. Tanmateix estan compromesos amb el veïnat i la seva comunitat. La cura dels mateixos és molt important per a nosaltres i és per això que donem suport a iniciatives locals relacionades amb l’esport, la vida sana i la solidaritat.
Pots visitar la seva pàgina web i trobar la botiga més propera

https://www.calfruitos.com/

Una empresa romana de torrefacció que des dels anys seixanta persegueix la millor qualitat amb habilitat artesanal. Fantini, que és el cafè de Roma, és conegut al món sencer, amb presència a 16 països, des del Canadà fins a Sud-àfrica. Gràcies a la seva profunda experiència, expressa la més alta excel·lència en totes les seves branques de producte: cafès mono origen, barreges, barreges bio, cafè descafeïnat, ginseng, ordi, tisanes, xocolata i cafès amb superaliments afegits. El cafè Fantini és “el” cafè. És l’estil italià que fa llar, que sap art, moda, cultura, experiències per assaborir i apreciar.
Pots visitar la seva pàgina

https://www.caffefantini.com/es/inicio/

Sonia Sosa  – 600 47 96 81

Fai Natur S.L. som una empresa jove, situada al bellmig de la natura i amb l’objectiu d’oferir als nostres clients productes nous, pràctics i saludables: infusions amb mel solubles.
El nostre compromís és buscar ingredients naturals i de qualitat com són arrels, fruites, herbes i flors que infusionem i mesclem amb mel.
I és així com neixen les nostres infusions, delicioses i fàcils de fer servir, simplement cal diluir 1 ó 2 cullerades de la infusió amb mel soluble en un vas d’aigua calenta o freda.

Pots visitar la seva web, veure els seus productes i comprar-los a http://www.fainatur.com/

Des de Nineta Moià ofereixen els seus serveis que estan relacionats amb el món de la bicicleta; i tot perquè puguis gaudir sobre les dues rodes. A més t’ajudaran a l’elecció de la millor opció alhora de triar una bicicleta.

Tracte personalitzat, humà i professional. Consulta’ls directament al telèfon
938 20 83 55 o per correu electrònic bicicletesnineta@gmail.com

En breu la seva web estarà disponible http://www.nineta.com/

A Cicles O2 trobaràs un tracte exquisit i professional. Per aconseguir-ho fan valer la seva gran experiència en el món de la bicicleta, a més trobaràs transparència i claredat en tot l’assessorament que necessitis.

Pots trobar, des de material de qualitat fins a participar de les sortides que realitzen.

No dubtis en posar-te en contacte amb Cicles O2 i visitar la seva web https://www.cicles.net/

A Beemo oferim el servei de lloguer de bicicletes elèctriques de muntanya en el Moianès.

Volem que gaudiu de la comarca pedalant al teu ritme pels camins i corriols que ensportaran a descobrir indrets espectaculars  idesconeguts del nostre país.

Podeu anar per lliure o us preparem una ruta a la vostra mida, afegint l’opció de combinar-ho amb gastronomia i/o cultura. Fins i tot us podem guiar donant un valor afegit a la ruta planificada.

Podeu contactar amb nosaltres en el mail: hola@beemo.cat o al telèfon 607 832 180.

Segueix-nos: beemo_alteuritme

Let’s Comunica’m és una agència de comunicació al servei de l’empresa 4.0. Un equip multidisciplinar que sumem talent per un objectiu comú: comunicar per créixer.

En tot allò que necessitis de comunicació IN i OUT que dins l’estratègia empresarial i municipal aporti competitivitat i benestar emocional.

No deixis escapar l’oportunitat perquè la teva estratègia comercial sigui coneguda arreu.

Visita la seva pàgina web on obtindràs més informació, http://www.comunicam.es/

Bac Crew és una entitat sense ànim de lucre, una petita família que lluita diàriament per fomentar la cervesa artesana. No dubtis a formar part d’aquesta família i prova’la; no et deixarà indiferent.

Joan Sans 

Photo Adventure

RAF