Tracks

Els circuits estaran marcats amb cintes i fletxes. També podeu descarregar i seguir el track.

Les cintes i senyals tenen prioritat sobre el track (en cas que l’organització tingues que fer un canvi d’última hora al recorregut).

BTT

BTT Llarga

Distancia: 37,5 Km

Desnivell positiu: 1000 m

Sortida del parc de l’aigua, agafem camí direcció Castellterçol on ens podrem treure el fred, abans de arribar a la Creueta de Castellterçol ens separem de la ruta curta, per fer un petit corriol de baixada. Remuntem i agafem de nou el mateix track de la curta. 

Just en el primer avituallament ens separem de nou de la ruta curta, comencem a enllaçar corriols tant de pujada com de baixada. 

Dintre del terme de Sant Quirze trobem el segon avituallament, on coincidim de nou amb la curta. Aquí podem seguir la ruta llarga o agafar la curta i arribar amb pocs kilòmetres.

Tornem a pujar per baixar i entrar en el terme de Sant Feliu de Codines, on segurament descobrireu nous corriols…

En general la ruta es molt divertida i te punt amb vistes espectaculars. La ruta es 100% ciclable, accepte la pujada impossible, així la hem batejat….

La pedalada d’aquest any transcorre per diferents termes municipals. T’esperem a Sant Quirze Safaja on podràs passar un bon dia de btt.

BTT Curta

Distancia: 22,6 Km

Desnivell positiu: 500 m

Sortida del parc de l’aigua, agafem camí direcció Castellterçol on ens podrem treure el fred, passem per la Creueta de Castellterçol per arribar amb pocs kilòmetres el primer avituallament.

A partir d’aquí seguim pujant, primer per pista i finalment per un corriol molt maco però exigent. Un cop a d’alt, (al costat de Sant Julià) toca disfrutar de la baixada, abans de acabar-la trobarem el segon avituallament.

Seguim baixant, passem per sota la carretera per un tub de formigó i amb pocs kilòmetres ja tornem està el parc de l’aigua.

La pedalada d’aquest any transcorre per diferents termes municipals. T’esperem a Sant Quirze Safaja on podràs passar un bon dia de btt.

CACO

CACO Llarga

Distancia: 15,4

Desnivell positiu: 400 m

CACO Curta

Distancia: 11,3

Desnivell positiu: 225 m

La CaCo (sigles provinents d’alternar el caminar amb el córrer) d’aquest any són dos circuits assequibles per a qualsevol persona que tingui un hàbit de caminar. L’inici dels circuits és el mateix per totes dues rutes, i l’últim tram d’uns 5 km serà també el mateix pels dos recorreguts.

Els dos circuits estaran degudament senyalitzats; a l’arribar al km 5 aproximadament i coincidint amb l’únic avituallament per les dues rutes, aquestes es separaran. La ruta llarga té un desnivell acumulat i aproximat d’uns 400 metres en un tram d’uns 16 km, i la curta d’uns 200 metres al llarg d’un 11 km. Val a dir que les distàncies poden varia una mica en funció del dispositiu i aplicació que s’utilitzi, per tant són distàncies orientatives.

El circuit transcórrer per propietats privades, corriols i camins, es passarà pel costat d’animals que estan dins tancats i també de béns culturals. És per tot plegat, que l’organització demana dels participants respecte de l’entorn i que si en algun moment es troba un tancat, el deixi com estava un cop hagi passat. Es demana precaució també amb els filats pastor, els quals poden estar en funcionament i si es toquen, portar-se un bon record per enrampar-se.

Es dona per fet que ningú llençarà escombraries fora dels llocs habilitats.

El Molí Nou, el Castell de Sant Martí de Centelles, les vistes impressionants des de la Carena dels Brucs, l’església de Sant Quirze Safaja i els boscos d’alzinars i roures pels quals transcórrer les rutes, faran d’aquests circuits una jornada que sigui agradable, tranquil·la i saludable, i tot per una bona causa, lluitar contra les malalties mentals.

Les vols descobrir? Endavant!